Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında ekmek almaya giden bir kişi aracın altında kalarak ağır yaralandı. 80 yaşındaki İsmail Ateş, ambulans ile özel hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Bağlık Mahallesi Kayalık Sokak'ta sabah saatlerinde meydana geldi. Eşi Nazikar Ateş ile sabah kahvaltısı yapmak isteyen İsmail Ateş, evde ekmek olmadığını görünce fırına ekmek almak için evden çıktı. Yolun kenarından yürüdüğü sırada, Kasaplar mevkiinden geri çıkış yapan Yusuf Yılmaz idaresindeki 67 TU 651 plakalı aracın altında kaldı. Kısa süre araç altında sürüklenen İsmail Ateş'i gören çevre sakinleri araç sürücüsünü bağırarak uyardı ve durmasını sağladı.

Kazada ağır yaralanan ve kanlar içinde kalan İsmail Ateş için olay yerine ambulans çağırıldı. Yaralı, hastaneye kaldırıldı. Özel hastaneye kaldırılan ve ilk müdahalesi yapılan İsmail Ateş, beyin cerrahı olmaması sebebi ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada da beyin cerrahı olmadığı öğrenilmesi üzerine yaralı, bir başka özel hastaneye sevk edildi.

İsmail Ateş'in eşi Nazikar Ateş, eşine araba çarptığı haberini polislerden öğrenir öğrenmez hastaneye koştu. Ateş'in hayati tehlikeyi atlattığı, ancak müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Araç sürücüsü Yusuf Yılmaz, ifadesi alınmak üzere merkez karakoluna götürüldü.