Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu'nun haberi şu şekilde:

İlçede temizlik işlerini yürüten firmanın sözleşme şartı gereği tüm araçları yenileyerek hizmete aldığı 2015 model 29 yeni aracın tanıtımı, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Belediye Otoparkı’nda gerçekleştirildi.

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları katıldı.

TEMİZLİK OLMAZSA OLMAZIMIZ

Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni araçları hizmete almaktan mutluluk duyduklarını belirterek; “Kentimizin her noktasında olduğu gibi temizliğin olmazsa olmazımız olduğu düşünüldüğünde, en uç alana kadar hızlı bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet personelimizi, bugüne kadar gösterdiği çalışmalarından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Araçlarımızın kazasız ve belasız kullanılmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı’nın yaptığı duanın ardından, kurban kesilerek, yeni araçlar hizmete alındı.

HİZMETE ALINAN ARAÇLAR

Yedisi büyük, beşi küçük, biri mini olmak üzere 13 çöp aracı, 3 hafriyat aracı,  biri büyük, diğeri ise küçük olmak üzere 2 yıkama aracı, 1 konteyner yıkama aracı, biri büyük diğeri ise küçük 2 süpürge aracı, 1 iş makinesi, 1 kül konteyneri taşıma aracı, 1 atık elektrik eşya taşıma aracı, 2 denetim ve 2 kontrol aracı.