BUZDA DÜŞEN KİŞİ BEYİN
KANAMASI GEÇİRDİ

Gülüç beldesinde bir vatandaş evinin önündeki karları temizlerken düşmesi sonucunda başından yaralanarak beyin kanaması geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, A.S. ismindeki vatandaş evinin önündeki karları temizlediği esnada ayağının kayarak yere düşmesi sonucu başından yaralandı.
Hayati tehlikesi olduğuna dair doktor raporu alınan şahsın beyin kanaması geçirdiği şüphesiyle Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesine sevk edildiği belirtilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

GÜLÜÇ'TE TRAFİK
KAZASI: 1 YARALI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre T.A. idaresinde bulunan ve içinde mağdurun da yolcu olarak bulunduğu 67 EE 132 plakalı aracı ile Kdz. Ereğli'den Alaplı istikametine doğru seyir halindeyken bahse konu kavşaktan yola çıkmakta olan B. K. idaresindeki 81 BS 662 plakalı çekici ile 81 BR 950 plakalı Tır'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, H.A'nın yaralandığı, hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

ÖZDEMİR'DEN
TAZİYE MESAJI

Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Pazar yeri çatısının enkazında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınladı.
Zonguldak'ın kilimli beldesi Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, halk pazarının çatısının kar nedeniyle çökmesi sonucu iki kişinin hayatını kaybetmesi ve 20 kişinin de yaralanması nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Özdemir, 18 Ocak Çarşamba günü, yoğun kar yağışı nedeniyle, Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Soğuksu mevkiinde bulunan kapalı pazar yerinin çatısının çökmesi sonucu hayatını kaybeden iki vatandaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor; yaralanan 20 vatandaşımıza geçmiş olsun diyorum. Bu ve benzeri afetlerin olmaması temennisiyle tüm Zonguldak halkının başı sağ olsun, geçmiş olsun dedi.

ARAÇ İÇİNDE
İNTİHAR ETTİ

Zonguldak'ta bir kişi, araç içinde kafasına tek el ateş ederek intihar etti.
Olay, Ontemmuz Mahallesi Karafatma Sokakta meydana geldi. 67 T 477 araç içinde B.Ç., tabancayla kafasına tek el ateş ederek intihar etti. B.Ç.'i bir ticari taksi sürücüsü hastaneye götürürken, B.Ç.'nin hastaneye gelmeden önce hayatını kaybettiği öğrenildi.
Polis ekipleri tarafından araç içinde yapılan incelemede, ruhsatsız tabanca, 5 mermi bulundu. B.Ç.'nin otopsisinde sağ kulak alt kısmında mermi girişi olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.