Fazla yemek yiyen
kızını darp etti

Çatalağzı beldesinde ailecek evlerinde akşam yemeği yiyen baba- kız bir süre sonra babası tarafından fazla yemek yediği için kızını darp etti.
Edinilen bilgiye göre; Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi Demiryolu Sokakta oturan H.Ç., G.Ç. ve N.Ç. isimli kişiler ailece yemek yedikleri esnada baba H.Ç. kızı N.Ç.'ye fazla yemek yemesine kızarak darp etti.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri baba H.Ç.'yi gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. N.Ç. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.
 
Istaka ile başına
vurarak yaraladı

Ereğli'de kahvehanede oyun oynayan 2 kişi bir süre tartışmaya başlayınca ıskata ile arkadaşının kafasına vurarak yaraladı.
Alınan bilgiye göre; Kepez Mahallesi 1 Nolu Gaziler Caddesi üzerinde bulunan Kıraathanede oyun oynayan A.Ç. ve soy ismini bilmediği H. İsimli kişi ile bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H. İsimli kişi arkadaşı A.Ç.'nin kafasına oyun ıstaka'sı ile vurarak yaraladı. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan A.Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kaçan H.'yi bulmak için çalışma başlattı.
 
Marketin önüne bırakılan
poğaçaları aldılar

Ereğli'de sabah saatlerinde bir marketin önüne pastaneci tarafından bırakılan poğaçaların 27 tanesini kişi ya da kişiler çalarak kayıplara karıştılar.
Alınan bilgiye göre; Kavaklık Mahallesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde S.Y.'nin sahibi olduğu marketinin önüne pastaneci tarafından bırakılan poğaçaların 27 tanesini kişi ya da kişiler çalarak kayıplara karıştılar. Olaydan sonra polise giden market sahibi poğaçaları çalan kişi ya da kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise poğaçaları çalanları yakalamak için çalışma başlattı.

Devrek'te bir aracı
kundaklayarak yaktılar

Devrek'te park halindeki oto gece saatlerinde yanarak kullanılamaz hale geldi. Olay yerinde ise, polis ekipleri incelemelerinde 1 adet yanmış bidon ve 1 adet benzin kokan sünger bularak aracın kundaklamış olabileceği ile ilgili soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre; Eski Mahallesi Kocakuş Caddesi üzerinde A.İ.'nin sahibi olduğu 06 BK 1146 plaka park halindeki araç sebebi bilenmeyen şekilde yanmaya başladı. Olay yerine gelen İtfaiye ekiplerinin yanana araca kısa sürede müdahale aracı söndürdü.
 Araç ise kullanılamaz hale geldiği ve polis ekipleri çevrede yaptığı incelemede ise, 1 adet yanmış bidon ve 1 adet benzin kokan sünger bulduğunu belirterek aracın kundaklanmış olabileceği ile ilgili soruşturma başlattı.

Dişçiye giden kişi
kayıplara karıştı

 
Ereğli'de 'dişçiye gidiyorum' diye evden ayrılan kişi kayıplara karıştı.Alınan bilgiye göre; Ören Mahallesinde M.D isimli kişi şahıs jandarma karakoluna müracaat ederek kızı S.D.'nin Diş rahatsızlığından dolayı ilçe merkezine gidiyorum diyerek evden ayrıldığını, bir daha eve dönmediğini ve kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. Jandarma ekipleri kayıp S.D.'yi bulmak için çalışma başlattı.

Kaçak tütün ele geçirildi
 
Ereğli'de bir ihbar üzerine durdurulan araçtan 14 kilo tütün, 48 kutu markası belli olmayan sigara filtresi, 25 adet tabaka ve 10 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi. Araç sahibi ise, jandarmadaki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilen kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre; Ormanlı Beldesinde jandarma ekipleri bir ihbar üzerine Y.Ö isimli kişiye ait araçta kaçak tütün satıldığının ihbarı üzerine durdukları araçta 14 kilo tütün,  48 kutu boş markasız sigara filtresi, 15 adet tabaka ve 10 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi. Ele geçinilen malzemeler ile birlikte karakola getirilen Y.Ö. ifadesinin ardında serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kız arkadaşından ayrıldı,
bir kutu hap içti

Alaplı'da kız arkadaşından ayrılmasına üzülen kişi bir kutu hap içerek intihara teşebbüs etti.Alınan bilgiye göre; Merkez Mahallesi Ali Alp Caddesinde oturan H. Y. isimli kişi kız arkadaşından ayrıldığına üzülerek bir kutu TAMOL isimli ilaçtan içerek intihara teşebbüs etti. yakınların tarafından hastaneye kaldırılan H.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
 
Eşine tencere kapağını
atarak yaraladı

Kilimli' de ailevi sebeplerden dolayı tartıştığı karısına tencere kapağını atarak yaraladı.
Edinilen bilgiye göre;  Bölüm Mahallesi Soğuksu Sokakta oturan K.Y. isimli kişi ile ailevi sebeplerden dolayı eşi A.Y. ile tartışmaya başladı. Bir süre tartışmanın büyümesi üzerine A.Y. isimli kişi karısı K.Y.'ye tencere kapağını atarak yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri K.Y. ve A.Y.'yi alarak ifadelerini almak üzere polis merkezine götürüldü.