Zonguldak'ta, seyir halindeki bir otomobil yanarak hurdaya döndü. Yanan otomobilde bulunan iki kişiyi çevredeki vatandaşlar hortumla su sıkarak yanmaktan kurtardı.

Necati Aşkar idaresindeki 74 BF 320 plakalı otomobil, bir anda yanmaya başladı. Alevler kısa sürede otomobili sararken, otomobil sürücüsü Necati Aşkar ve yanında bulunan Velime Demirci'nin elbiseleri tutuşmaya başladı. Aşkar ve Demirci kendilerini otomobilden dışarı atarken, çevrede bulunan işyeri sahipleri hortumlarla şahıslara su tutarak alevleri söndürdü. Olay yerine ambulans ve itfaiye çağrılırken, vücutlarının çeşitli yerlerinde yanık olan yaralılar ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bu arada itfaiye ekipleri yanan otomobili söndürürken, otomobilin kullanılamaz hale geldiği görüldü. Yanan şahıslara hortumla müdahale eden Fazlı Arslantürk, Bir ses duyduk. Ne oluyor diye bakınca otomobilin yandığını gördük. İçinden bir erkek ve bir kadın çıktı. Onlarda yanıyordu. Biz, işyerinden hortumları alarak onları söndürdük dedi.