Arama ve kurtarma faaliyetlerinde ki özverili çalışmalarından dolayı Herkül’e bir teşekkürde Düzce valiliğinden teşekkür belgesi verildi.

18 Temmuz 2019 Tarihinde Bölgemizde etkili olan yoğun yağışlarda Düzce’nin  Akçakoca ilçesinin Esma hanım ve uğurlu köylerinde büyük yıkımlara meydana gelmişti .Yaşanılan felaketin hemen ardından arama kurtarma çalışmalarına Herkül Doğa ve Motor Sporları Kulübü de katılmıştı, Sonrasında evleri çamurdan arındırmak ve afetzedelerin yanlarında olabilmek için insan gücüne dayalı bir kampanya başlatılan bölgede AFAD, İstanbul itfaiyesi ve Ulusal Arama Kurtarma ile birlikte etkili çalışmalar yürütülmüştü. Kdz Ereğli’yi bir çok alanda temsil eden yaptığı etkinlikler ile adından söz ettiren Herkül Doğa ve Motor Sporları Kulübünün çalışmalarını sel felaketinde meydana gelen yaraların sarılmasında  gösterdiği çaba ve destekleri  Düzce Valiliği tarafından unutmadı, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı Kulübü teşekkür belgesi ile onurlandırdı.  Vali Dağlı İmzası ile verilen teşekkür belgesinde şunlar yazmaktadır;

“18 Temmuz 2019 tarihinde İlimizde meydana gelen sel felaketinde arama ve kurtarma faaliyetlerinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve özverili çalışmalarınız tarafımdan memnuniyetle müşahede edilmiştir. Bu nedenle teşekkür belgesi ile taltif eder, Başarılarınızın devamını dilerim”