AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır'ın yanı sıra, çok sayıda belediye meclis üyesi adayı, ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte seçim gezilerini sürdürdü. Kocaali ve Uzunçayır Mahallerinin tamamını gezen Uysal, gün içindeki gezisini Sarı Korkmaz Mahallesi'nin Aydoğdu Siteleri Mevkisi'ni gezerek tamamladı.             

 

MAHALLE OLDUK AMA!.

Konuya ilişkin Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Güne Belediye sınırlarına 2010 yılında katılan Kocaali Mahallesi ziyareti ile başlayan Uysal, mahalle sakinlerinin ilgisi ile karşılandı. Bir mahalle sakinin, “Mahalle olduk ama bir bakın köyden bir farkımız yok. Verilen sözler havada kaldı” sözü üzerine Uysal, “30 Martta değişimle birlikte Kocaali ve bir çok noktada çok şey değişecek” dedi.

 

“SERZENİŞLE KARŞILAŞTI”

Uysal buna benzer bir başka serzenişle de Belediye sınırlarına 2005 yılında dahil olan Uzunçayır'da karşılaştı. Bir ev hanımı evinin balkonundan Uysal'a, "Doktor bey hastalarınıza şifa oldunuz. Şimdi de mahallemizi bu kötü görüntüden kurtar” diye seslendi. Günü Sarı Korkmaz Mahallesi'nin Aydoğdu Siteleri Mevkii'ni gezerek tamamlayan Uysal, "Ereğli'yi arkadaşlarımla karış karış geziyoruz. Hakikaten arka mahallelerde durum işler acısı. Hele ki bugün gördüğüm Kocaali ve Uzunçayır gibi yerler referandumdan sonra unutulmuş” şeklinde konuştu.       

 

(Haber Merkezi)