Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen açıklama şu şekilde:

“Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu halk ile bir araya gelip sorunları dinlediği Dağlar, Bölücek ve Hamzafakıhlı'ya bu kez daire müdürleri ile birlikte giderek sorunları yerinde gördü. Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Temizlik İşleri Müdürü Metin Avcı, Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar, İmar ve Şehircilik Müdürü Gökçen Karaarslan ile birlikte ilk olarak Dağlar mahallesine giden Başkan Uysal, mahalle halkının kanalizasyon sorununu çözecek projenin başlangıç noktasında incelemelerde bulundu.

Dağlar Mahallesi Muhtarı Ecvet Aydın'ın ‘Beni ve halkımı bu kokudan kurtar yeter’ sözüne karşılık, Mayıs ayında Dağlar Mahallesi’ne kazmayı vuracaklarını ve Dağlar’ın tamamının kanalizasyona kavuşacağını söyleyen Başkan Uysal, mahallenin çocuk parkı isteğinin de kısa vadede yerine getirileceğini belirterek, parkın yapılacağı alanda incelemeler yaptı.

Mahalle içinde kısa vadede çözülebilecek sorunların çözümü için ilgili daire müdürlerine talimatlar veren Uysal, buradan Bölücek ve Hamzafakıhlı’ya geçti.      

Bölücek’te Mahalle Muhtarı İsmail Şişman ve Hamzafakıhlı’da ise Muhtar Recep Çınar ile mahalleyi gezen ve sorunları yerinde gören Başkan Uysal, Bölücek ve Hamzafakıhlı 'da özellikle mahalle içi ulaşımı daha iyi noktalara getirecek alternatif yolların açılmasına öncelik verileceğini, kısa ve orta vadede çözülebilecek sorunların aşılacağını dile getirdi”

 

(Haber Merkezi)