Kdz.Ereğli’de gündüz saatlerinde yaşanan elektrik kesintileri nedeni ile ilçede asansörde kalan 2 bayan Ereğli Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

 

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde ilçe genelinde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle Uğur Mumcu Caddesi ve Müftü Mahallesi’nde iki ayrı binada 2 bayanın mahsur kaldığını bildirdi.

İtfaiyeye yapılan ihbarın ardından ekiplerin kısa sürede olay yerine giderek asansörde kalan bayanları kurtardığını ifade eden Ateş şunları söyledi:

“Bir bayan 4 diğeri ise 7. Katta asansörde elektrik kesintisi nedeniyle kaldığı ihbarının Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne yapılmasının hemen ardından ekiplerimiz kısa sürede olay yerine intikal etmiş ve mahsur kalan bayanları kurtarmıştır. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak sadece yangınlara değil bir çok toplumsal olayda da görev alıyoruz. Kuyuya düşme, gaz ölçme, mahsur kalma, trafik kazaları gibi olaylarda da Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tam kadro ve tam teçhizat bölge halkına hizmet vermektedir”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)