Alkol alıp senet imzalattı

 

Kozlu Uğur Mumcu Caddesi üzerinde önceki gün sabaha karşı 4.30 sıralarında meydana gelen olayda bir kişi darp edildi. Alınan bilgilere göre müşteki S.S. birlikte alkol aldıkları Ö.T.'nin kendisini darp ederek 4 bin TL tutarında senet imzalattığını ve 67 DH 242 plakalı aracının anahtarını alarak parayı getirmesi karşılığında aracını geri vereceğini iddia ederek şikayetçi oldu. S.S.'nin alkollü olduğu, sol gözünde morluk bulunduğu ve sağ diz kapağında çizikler oluştuğu sağlık raporundan anlaşılırken şüpheli Ö.T. ise polis tarafından yakalanarak gerekli yasal işleme başlanıldı.

 

Kumarcılara suçüstü

 

Zonguldak Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda kumar oynatan ve kumar oynadığı iddia edilen 5 kişi polisler tarafından gözaltına alındı. Verilen bilgilere göre N.D.'nin mesul müdürü olduğu isimsiz olarak faaliyet gösteren kahvehanede N.D., K.A., T.K., N.A., K.A., kumar oynadığı tespit edilirken 110 TL para 108 adet oyun kağıdı ve 1 adet yazboz kağıdına el konuldu. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Cezaevinden kaçıp tehdit etti

 

Kozlu Taşbaca Mahallesi Meşe Caddesi üzerinde meydana gelen olayda eşi cezaevinden kaçan kadın polisi arayarak şikayetçi oldu. Konu ile ilgili emniyetten alınan bilgilere göre Taşbaca Mahallesi Meşe Caddesi üzerinde saat 20.00 sıralarında H.Ö., Karabük Cezaevinden kaçtığını öğrendiği eşi S.Ö.'nin kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Söz konusu şikayetin ardından kayıplara karışan S.Ö. ise polisler tarafından aranıyor.

 

İkametlerini yaktı!..

 

Kilimli Gelik Ayiçi Mahallesi Pervane yolu üzerinde saat 02.40 sıralarında meydana gelen olayda Kilimli Polis Merkezini arayan ve bahse konu yerde yangın olduğu şeklinde ihbar gelmesinin ardından kısa sürede olay yerine intikal eden polisler yaptıkları incelemede, 20-25 metre aralıklarla müşteki A.Ç. ve H.Ç.'ye ait ikametlerin içindeki eşyalarla tamamen yanmış olduğu tespit etti. Yapılan detaylı araştırmalarda ikametlerin yanında 30 litrelik boş bidon görülürken, olay yerinde bulunan görgü tanıklarının beyanlarında H.Ç'nin oğlu akli dengesi yerinde olmayan şüphelinin gece geç saatlerde ikametin etrafında dolaşırken görüldüğü ve olayın bu şahıs tarafından gerçekleştirmiş olabileceğinin ifade edilmesi üzerine, polisler tarafından yapılan çalışmalarda şüpheli M.Ç.'nin Turkuaz Petrol tesissilerinden 31.10.2012 günü saat 00.13 ve 00.16 arasında motorin aldığı tespit edilmesi üzerine şüphelinin aranmasına başlandığı olay ile ilgili soruşturmanın ise sürdürüldüğü açıklandı.

 

Ereğli'de hırsızlık

 

Kdz.Ereğli Murtaza Mahallesi Halit Hoca Sokak üzerinde meydana gelen hırsızlık olayına karışan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler polis tarafından aranıyor. Alınan bilgilere göre müşteki Y.O., 23.10.2012 günü saat:18.00 sıralarında ikametinden ayrıldığını 24.10.2012 günü saat:16.00 sıralarında komşusunun kendisini arayarak ikametinin kapı kilidinin kırık olduğunu haber verdiğini, ikametinden 1 adet yarım altın ve 5 adet çeyrek altın ile 15 paket uzun LD marka sigarasının yerinde olmadığını iddia ederek şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin aranması için ise tahkikata başlanıldı.