TTK'NIN DOKTORUNU SOYDULAR!..

 

Zonguldak Mithatpaşa'da bulunan Türkiye Taşkömürleri Kurumu Sağlık Şube Müdürlüğünde görevli N.N.K.A. isimli doktor, işyerinin ikinci katında bulunduğu sırada faili meçhul kişi yada kişilerin alt katta bulunan odasından 200 TL parayı çaldıklarını iddia ederek şikayetçi oldu. Olay ile ilgili emniyet ekipleri söz konusu kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattıkları öğrenildi.

 

 

EMLAKÇININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

 

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Alemdar Caddesi Çıkrıkçı İşhanı Kat:4'de bulunan bir emlak firmasında çalışan D.K., V.Ö. ile olan randevusu nedeni ile Alaplı'ya gitmek için işyerinde hazırlık yaptığı sırada öksürmeye başladığı ve akabinde ise D.K.'nın ağız ve burun kısmından kan gelmesi üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan D.K.'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı. Olay ile ilgili geniş çaplı araştırma sürüyor.

 

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

 

Zonguldak Birlik Mahallesi Karafatma Caddesi Tünel Üstü Sokak üzerinde maktül R.Y, 13 Mayıs 2012 günü saat 09.30 sıralarında bahse konu sokak üzerinde bulunan ağaçtan dal kesmek için ağaca çıktığı sırada düşmesi sonucu yaralanmış, 5 gün boyunca Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yattıktan sonra durumunun ağırlaşması üzerine 17 Mayıs 2012 tarihinde saat 10.00 sıralarında Zonguldak Tıp Fakültesine sevk edildi. R.Y. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

 

MÜHÜRÜ SÖKÜP GİRMİŞ!..

 

Kilimli Bölüm Mahallesi Azdavay Camisi Caddesi Küme evleri üzerinde şüpheli N.L., bahse konu yerde kaçak kömür ocağı işlettiği yönünde ihbar gelmesi üzerine, TTK görevlileri ile söz konusu alanda yapılan incelemede kaçak ocağın daha önceden mühürlenerek faaliyete kapatıldığı, ancak mührün sökülerek tekrar faaliyete geçirildiği anlaşıldı. Kaçak ocak meskûn mahalde olduğu için imhası gerçekleştirilemezken, Polis mührü ile mühürlenerek faaliyetlerine son verildi şüphelinin aranmasına da başlandı.

 

SANAYİ SİTESİNDEN OTO ÇALINDI

 

Kışla Sanayi Sitesi 1 Blok No:1 önünde meydana gelen olayda O.Y. ve  N.A.D. bahse konu işyerinin önünde park halinde bulunan ve anahtarını H.Y.'ye emanet bıraktıkları 67 LL 979 plakalı 1992 model beyaz renkli Mazda marka araçlarının üzerinde kontak anahtarının unutulduğunu akabinde ise fail meçhul şahıs veya şahıslar tarafından araçlarının çalındığını iddia ve şikâyet etti. Bahse konu aracı çalan şahısların iki kişi olduğu ve çaldıkları araçla beraber Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinden Ereğli ilçe merkezine doğru seyir halindeyken Bozhane kavşağında başka bir araca çarpmaları sonucu çaldıkları aracı olay yerinde bırakarak kaçtıkları tespit edilirken olayı gerçekleştiren kişi yada kişiler aranıyor.

 

ELLE TACİZE HAPİS

17 Mayıs 2012 günü saat 16.00 sıralarında Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunan N.K. isimli şahıs, Kabalar Köyünde F.Y.'nin, kendisini elle taciz ettiğini beyan ederek şikayetçi oldu. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kdz.Ereğli A2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna konuldu.

 

 

ÇİLEK SATICILARINA CEZA

 

Kdz.Ereğli-Zonguldak Karayolu Soğanlısu mevkisinde; 17 Mayıs 2012 günü saat 10.00 sıralarında Ş.U., A.K. ve H.S. isimli şahısların, yol kenarında trafiği tehlikeye sokacak şekilde çilek sattıkları tespit edilirken şahıslara 169'ar TL idari para cezası uygulandı.