Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Sorumluluk Bölgesinde önceki gün yaşanan olayları Zonguldak Valiliği günlük olaylar bülteni olarak açıkladı. Buna göre Zonguldak il genelinde Jandarma bölgesinde yaşanan olaylar şu şekilde:

 

MERKEZ İLÇE'DE KASTEN YARALAMA

Hacıali Köyünde saat 22.00 sıralarında T.Y., T.Y. ve N.Y. isimli şahıslarla, husumetli oldukları R.Y., O.Y. ve S.Y. isimli şahısların aralarındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu karşılıklı olarak birbirlerini darp ettikleri beyanlarından anlaşılmıştır. Şahıslar, sevk edildikleri Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA

Filyos Beldesinde saat 20.30 sıralarında N.S. isimli şahsın tartıştığı eşi E.S. isimli şahsı tokat vurmak suretiyle darp ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Kalaycıoğlu Köyünde saat 14.00 sıralarında A.K. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araç ile Zonguldak istikametinden Bakacakkadı istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle önünde aynı yönde seyir halinde olan H.K. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araca arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Sürücülerin yara almadığı kazada araçlarda yolcu olarak bulunan M.K., Z.K., M.K., Z.K. ve B.K. isimli şahıslar, sevk edildikleri Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüleri şüpheli olarak ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

ÇAYCUMA'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Ahatlı Köyünde saat 18.00 sıralarında T.E. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araç ile Ahatlı Köyü istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle karşı istikametten gelen R.D. isimli şahıs sevk ve idaresindeki plakalı araç ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüleri sevk edildikleri Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüleri şüpheli olarak ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

ÇAYCUMA'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE ÖLDÜRME

Saltukova Beldesinde saat 17.30 sıralarında İ.T. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araç ile Karakoç Köyü istikametinden Karapınar Beldesi istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle şerit ihlali yaparak karşı istikametten gelen R.G. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araç ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü R.G. ve araçlarda yolcu olarak bulunan Ş.G. ve R.Y. isimli şahıslar sevk edildikleri Çaycuma Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, araç sürücüsü R.G. hastanede vefat etmiştir. Yolculardan R.Y. nin hayati tehlikesi bulunmaktadır. Kazada sürücülüğünü R.G. (Ölü) nin yaptığı araçta yangın çıkmış ve itfaiye ekiplerince söndürülmüştür. Diğer araç sürücüsü İ.T. kaza sonrası olay yerinden kaçmış olup, C.Savcısının talimatı ile şüphelinin aranmasına devam edilmektedir.

 

DEVREK'TE TEHDİT

Türkmenoğlu Köyünde saat 13.30 sıralarında Z.A., N.A., R.A. ve M.T. isimli şahısların, husumetli oldukları komşuları S.A., B.A. ve F.A. isimli şahısları tehdit ettikleri mağdurların beyanlarından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

DEVREK'TE KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKÛNUNU BOZMA

Özpınar Köyünde; 26.11.2014 günü saat 14.00 sıralarında F.D.) isimli şahsın, ıslık çalmak suretiyle çevreyi rahatsız ettiği H.Y. isimli şahsın beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

DEVREK'TE KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET

Özpınar Köyünde saat 11.00 sıralarında Y.A. isimli şahsın, husumetli olduğu Ş.K. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

GOKÇEBEY'DE  SES VE  GAZ FİŞEĞİ  ATABİLEN  SİLAHLAR  HAKKINDAKİ  KANUNDA
BULUNAN KABAHATLER

Uzunahmetler Köyünde saat 08.00 sıralarında S.A. isimli şahısta kuru sıkı tabancanın olduğu ve yasal süre içerisinde bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir. Kuru sıkı tabanca muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanması için mülki makama gönderilmiştir.

 

GOKÇEBEY'DE SES VE GAZ FİŞEĞİ ATABİLEN SİLAHLAR HAKKINDAKİ KANUNDA
BULUNAN KABAHATLER

Uzunahmetler Köyünde saat 08.00 sıralarında S.B. isimli şahısta kuru sıkı tabancanın olduğu ve yasal süre içerisinde bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir. Kuru sıkı tabanca muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanması için mülki makama gönderilmiştir.

 

GOKÇEBEY'DE SES VE GAZ FİŞEĞİ ATABİLEN SİLAHLAR HAKKINDAKİ KANUNDA
BULUNAN KABAHATLER

Uzunahmetler Köyünde saat 08.00 sıralarında Ş.U. isimli şahısta kuru sıkı tabancanın olduğu ve yasal süre içerisinde bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir. Kuru sıkı tabanca muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanması için mülki makama gönderilmiştir.

 

GOKÇEBEY'DE SES VE GAZ FİŞEĞİ ATABİLEN SİLAHLAR HAKKINDAKİ KANUNDA
BULUNAN KABAHATLER

Uzunahmetler Köyünde saat 08.00 sıralarında H.B. isimli şahısta kuru sıkı tabancanın olduğu ve yasal süre içerisinde bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir. Kuru sıkı tabanca muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanması için mülki makama gönderilmiştir.

 

GOKÇEBEY'DE SES VE GAZ FİŞEĞİ ATABİLEN SİLAHLAR HAKKINDAKİ KANUNDA
BULUNAN KABAHATLER

Uzunahmetler Köyünde saat 08.00 sıralarında Ç.Ü. isimli şahısta kuru sıkı tabancanın olduğu ve yasal süre içerisinde bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir. Kuru sıkı tabanca muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanması için mülki makama gönderilmiştir.

 

GOKÇEBEY'DE SES VE GAZ FİŞEĞİ ATABİLEN SİLAHLAR HAKKINDAKİ KANUNDA
BULUNAN KABAHATLER

Uzunahmetler Köyünde saat 08.00 sıralarında İ.B. isimli şahısta kuru sıkı tabancanın olduğu ve yasal süre içerisinde bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir. Kuru sıkı tabanca muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanması için mülki makama gönderilmiştir.

 

KDZ. EREĞLİ'DE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Keşkek Köyünde saat 15.00 sıralarında Ö.Y. isimli şahsa ait köpeğin F.Y. isimli şahsa ait (2) adet tavuğu boğmak suretiyle telef ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ. EREĞLİ'DE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET

Süleymanbeyler Köyünde; (Merkez J.Krk.K.lığı) saat 18.30 sıralarında A.Ö. isimli şahsın tartıştığı K.Ö. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ. EREĞLİ'DE ZEHİRLENME

Yunuslu Köyünde saat 06.30 sıralarında Y.K., Y.K. ve M.K. isimli çocukların evde uyudukları esnada yanmakta olan sobadan çıkan gaz sonucu zehirlenmişlerdir. Çocuklar, sevk edildikleri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri olmaları nedeniyle Y.K. ve M.K. isimli çocuklar Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilmişlerdir. Y.K. çocuk ise Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir.

 

KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Terzi Köyünde saat 15.00 sıralarında N.T. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araç ile köy içerisinde seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle fındık bahçesine devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan A.T. isimli şahıs, sevk edildikleri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KİLİMLİ'DE TEHDİT

Muslu Beldesinde saat 15.00 sıralarında C.P., H.P. ve C.Ç. isimli şahısların, tartıştıkları E.Ç.. N.Ç. ve G.P. isimli şahısları tehdit ettikleri mağdurların beyanlarından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

KİLİMLİ'DE TASNİF DIŞI DİĞER OLAYLAR

Muslu Beldesinde saat 16.45 sıralarında M.S.G. isimli şahsın, bir şirkete ait termik santral inşaatında çalışmakta olan araçların geçişinin sağlandığı tapulu arazi üzerinde bulunan yolu kapatarak araçların geçişine engel olduğu şirket güvenlik amiri M.E. isimli şahsın beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KİLİMLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Muslu Beldesinde saat 13.45 sıralarında O.İ. isimli şahıs sevk ve idaresindeki plakalı araç ile Filyos istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle aracın şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Araç sürücüsünün yaralanmadığı kazada araç içerisinde yolcu olarak bulunan E.B. ve Ç.İ. isimli şahıslar, sevk edildikleri Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KİLİMLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Muslu Beldesinde saat 13.00 sıralarında P.A. isimli şahıs sevk ve idaresindeki plakalı araç ile Tepeköy istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle aracın şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan M.Y. isimli şahıs, sevk edildikleri Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.