Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş ekipleri önceki akşam denetim gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren uygulamada Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bal'da bizzat bulundu.

 

 

Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ve asayiş ekipleri önceki akşam Kdz.Ereğli Hükümet kavşağında uygulama gerçekleştirdi. Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bal'ın bizzat yeraldığı kontrollerde araçlar arandı, sürücüler ve araçta bulunanlar kimlik kontrolünden geçirildi.

Yapılan denetimlerde 3 araç sürücüsüne 154'er TL, 4 araç sürücüsüne 72'şer TL ve bir araç sürücüsüne de 650 TL cezai işlem uygulandı. İki saat süren denetimlerde evraklarında eksik olan 6 araç ise yediemine alınarak trafikten men edildi. Öte yandan bazı araçlarda yapılan aramalarda ele geçen kesici, delici aletler ile sopalara el konuldu, araç camlarında film olan sürücüler uyarıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre denetimlerin önümüzdeki günlerde de rutin olarak süreceği vatandaşların trafik kurallarına riayet etmeleri istendi.