Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’a eşlik eden Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek İlçe Emniyet Müdürü Selim Karartı ve Devrek İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Murat Yıldırım Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Kampüsünü ziyaretinde Adalet Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Feride Öztürk, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üy. Ferdi Kesikoğlu ile birlikte akademik ve idari personel  tarafından karşılandı.

Bu ziyaretle ilgili olarak üniversite şu açıklamayı gönderdi:

Vali Erdoğan Bektaş kampüs bünyesinde bulunan Baston Atölyesi, El Sanatları Atölyesi ve Dokuma Atölyesinde incelemelerde bulundu ve öğretim üyelerinden sanat eserleriyle ilgili bilgiler aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş’a öğrenciler tarafından Devrek Bastonu ve Tezhip Eseri hediye edildi.

Vali Bektaş, Aşçılık Bölümü öğrencilerinin ikramları eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı,  Adalet MYO Müdürü Prof. Dr. Feride Öztürk, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Devrek MYO Müdürü Dr. Öğr. Üy. Ferdi Kesikoğlu ile birlikte bir dizi görüşme gerçekleştirerek ziyaretini sonlandırdı.