Alaplı ilçesi Çatak köyü grup yolunda sıcak karışım asfalt çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. 
Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, beraberindeki İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Yalçın, Temel Uslu, İhsan Korkmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Atilla Kuş ile birlikte asfalt çalışması tamamlanan köy grup yolunda incelemede bulundu. Kaymakam Vedat Yılmaz ve beraberindekilerin inceleme ve ziyaretlerine, grup yolu üzerindeki  köylerin muhtarları da eşlik etti. 


Kaymakam Vedat Yılmaz, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel Idaresi'nin 2021 yılı KÖYDES projesi kapsamında, 3 kilometre mesafedeki Çatak, Cambazlı ve Hallı köyleri grup yolunda başlatılan sıcak karışım asfalt çalışmalarının tamamlandığını ve yolun ulaşıma açıldığını bildirdi. 
Toplam 4 milyon lira yatırım bedelli proje kapsamında daha önce diğer köy grup yollarında da çalışma yapıldığını ifade eden Kaymakam Vedat Yılmaz, şunları kaydetti:
"6 kilometreyi kapsayan Ahatlı, Hacıhasan, Yedigelli ve Çamcılar köy grup yoluna sathi asfalt kaplama yapıldı. Yine, toplamda 10 kilometrelik bir mesafeyi kapsayan Gökhasan, Çengelli , Hüseyinli köy grup yolu ile Kocaman köyü yoluna da, sathi asfalt kaplama  yapıldı. "


Kaymakam Vedat Yılmaz, ana köy grup yollarında çalışmaların tamamlanmasının ardından münferit köy yolları ile çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Yatırım proğramlarımızda her yıl planladığımız ana grup köy yollarına sıcak karışımlı asfalt yada beton yol uygulamasına devam ederek yolların standardını yükseltip uzun  yıllar kullanıma sunacak hale getireceğiz. Bu süreçte bu yolların bakım onarımı il özel idare ekiplerimizce yapılmaktadır." dedi.