Kdz.Ereğli'de yaşayan Tolga Demirel, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı Taylandlı Pluemjit Panpetch ile dünya evine girdi. Müslüman olan Pluemjit Panpetch, Yağmur adını aldı ve Türk usulü düğün ile gelin oldu.

Kdz.Ereğli'de yaşayan ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası (ERDEMİR)'nda çalışan 29 yaşındaki Tolga Demirel, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı Pluemjit Panpetch (29) (Yağmur) ile dünya evine girdi. Sevenlerinin yalnız bırakmadığı genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken tebrikleri kabul etti. 14 yaşında babasını kaybeden ve Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı olan dayısı Cevat Aydın'ın büyüttüğü Tolga Demirel, eşi ile arkadaşlıklarının 2009 yılında Facebook'ta başladığını ve aradan geçen zaman içerisinde kendisinin Tayland'a giderek daha da yakınlaştıklarını söyledi. Demirel, Eşim ile Facebook'ta tanıştık. İngilizce olarak kurduğumuz arkadaşlığımız benim Tayland'a gitmemle daha da perçinlendi. Bir kez de eşim Türkiye'ye geldi. Şimdi de sevdiklerimizle birlikte düğünümüzü yapıyoruz. dedi.

 

YAĞMUR ADINI ALDI

Erkek kardeşi Tanakorn Panpetch ve teyzesi Niracharin Chamnanle ile birlikte Türkiye'ye gelen Taylandlı gelin Pluemjit Panpetch, ilk olarak Müslüman olmuş ve isminin anlamı olan Yağmur adını almış. Eşi ile şu ana kadar hiçbir konuda zorluk yaşamadıklarını kaydeden Demirel, Eşim Türkiye'ye ilk geldiğinde nisan ayıydı. Derin bir nefes çekti. Daha sonra Müslüman oldu. Çocuklarımız olursa da Türk ismi vereceğiz. Şu anda çok mutluyuz. Bizi seven ve bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. şeklinde sözlerini tamamladı. Türkiye'ye gelin gelen Pluemjit Panpetch (Yağmur) ise çok heyecanlı olduğunu, ancak eşi ile birlikte çok mutlu olacaklarına emin olduğu için evlendiğini söyledi.