Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve bazı belediye meclis üyeleri Kırşehir'in Mucur ilçesinde vatani görevini yapan Kaymakamı Hasan Yaman'ı ziyaret etti.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Belediye meclis üyeleri Ahmet Ali Başören , Engin Köktürk ve Mustafa Muslu ile Kırşehir'de Mucur ilçesinde vatani görevini yapan Kaymakam Hasan Yaman'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında değerlendirme yapan Gülşen, “kaymakam yaman'ı çok iyi gördük. Çaycuma ilçesini ikinci vatanı olarak gördüğünü ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlattı. İlçemizi çok özlediğini söyledi. Tüm ilçe halkımıza selam ve sevgilerini yolladı” dedi.

Çaycuma'da 1.5 yıldır Kaymakamlık yapan Hasan Yaman, yaklaşık 2 ay öncesinde Kırşehir Mucur Askerlik Şubesi'nde kısa dönem olarak vatani görevini yapmak üzere ilçeden ayrılmıştı. Kaymakam Yaman'ın yerine 2 aydır Zonguldak Valisi Yardımcısı Cemalettin Özdemir vekalet ediyordu.
Çaycumalı heyet, Hasan Yaman'ın yanı sıra Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, Mucur Askerlik Şubesi Başkanı Lütfi Kara, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'i makamlarında ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu