Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ereğli Satınalma Komisyon Başkanlığı 4 bin kilogram dondurulmuş levrek satın almak için ihaleye çıktı.

 

4 Bin kilogram dondurulmuş levrek alımının 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’ncu maddesine göre açık ihale edileceği ve ihalenin 18 Temmuz 2014 tarihinde saat 10.00’da Karadeniz Bölge Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığında gerçekleştirileceği belirtildi.

İhale Dokümanı 5 TL karşılığı Karadeniz Bölge Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığından satın alınabileceği belirtilen duyuru şu şekilde: “Ereğli İkmal Destek Komutanlığı Soğuk Hava Deposuna teslim edilecektir. Malzeme iki parti 2 bin kilo+2 bin kilo halinde teslim edilecektir. İlk parti sözleşmenin imzalanmasına müteakip 20 gün içinde teslim edilecektir, ikinci parti ise 10-30 Ocak 2015 tarihleri arasında teslimat yapılacaktır. İstekliler tekliflerini mal, kalemleri için teklif birim fiyat üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. İhalede işin tamamı için teklif verilecektir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 60 takvim günüdür”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)