Zonguldakspor’a yenilerek ikinci olan Sarayspor’un Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol İl Koordinatöründe görevli öğretmen antrenörü Zonguldak ASKF Genel Başkanı Tahir Buyurucu’ya yumrukla saldırdı.

 

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahir Buyurucu’ya saldırdılar. 15 Şubat 2011 tarihinde Fener Sentetik Sahasında U-15 Zonguldak İl Birinciliği müsabakası olan Zonguldakspor-Sarayspor müsabakası bitiminde Sarayspor takımı antrenörü, beden eğitimi öğretmeni ve TFF Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol İl Koordinatörü Turan Altıntaş, Zonguldak ASKF Genel Başkanı Tahir Buyurucu’ya yumrukla saldırdı.

 

OLAYLAR ÖNLENDİ

Saldırıyı sert bir dille kınayan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yaptığı açıklamasında, “15 Şubat 2011 tarihinde Fener Sentetik Sahasında U-15 Zonguldak İl Birinciliği müsabakası olan Zonguldakspor-Sarayspor müsabakası bitiminde şampiyon olan Zonguldakspor kulübüne federasyonumuz tarafından Zonguldak İl Birinciliği kupası verildi. Müsabaka bitiminde 2. olan Sarayspor takımı antrenörü ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda TFF Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol İl Koordinatörü Turan Altıntaş, “2. olan takıma neden kupa verilmedi” diyerek Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahir Buyurucu’ya fiili saldırıda bulunarak yumruk atmış, olay ASKF Yönetim Kurulu üyeleri ve güvenlik güçlerinin araya girmesi ile büyümeden yatıştırılmıştır. Bir öğretmenin 15 yaşındaki çocukların ve velilerin gözleri önünde yaptığı bu çirkin davranışı esefle kınıyor, topluma örnek, eğitimci kişilerin görevlerini daha dikkatli yapmalarını tavsiye ediyoruz” denildi.