Zonguldak'ta bir pazarlama firması, kurdukları internet portalı aracılığı ile iş imkanı sunuyor. Firma, başvurularda önceliği atanamayan öğretmenlere veriyor.
Zonguldak'ta bir pazarlama firması, atama bekleyen öğretmenlere iş kapısı oldu. Birden fazla iş çeşidi ile farklı bölümlerde pazarlama seçeneğinin olduğunu ifade eden firma yetkilileri, önceliği atanamayan öğretmenlere verdiklerini bildirdi.
Özgeçmiş ile başvuru yapacak olanlara kendi illerinde temsilcilik vereceklerini ifade eden firmanın genel koordinatörü Murat Gürez (32), isverenim.net portalını şöyle anlattı:
"Şirketimiz bünyesinde bulunan 15 kalem pazarlama grubunun pazarlamasını yapacak arkadaşları arıyoruz. 81 ilde faaliyet gösterecek olan pazarlama temsilcilerini arıyoruz. Portalın oluşturulmasındaki amaç öncelikle işsiz olanlara iş istihdamı sağlamaktır. Atanamayan öğretmenler, iş dallarından kendi yapabilecekleri dallarda pazarlama sektöründe faaliyet göstererek aylık 3 bin TL gibi bir rakama ulaşabilecektir. Pazarlama yapılacak olan bağlantı kurulduktan sonra kendisi ile ilgili sorumluluk kalmıyor. Görüşme yapıldıktan sonra şirketimiz geriye kalan işi yapacaktır. İstenilen saat diliminde istenilen çalışma performanslarını sergileyecekler. Hizmet gruplarından herhangi birinin görüşmesini yaptıktan sonra işini tamamlamış olacak. Bu iş için herhangi bir ofis ve sermaye gereksinimi bulunmamaktadır."
Gürez, başvuruların internet portalından yapılacağını sözlerine ekledi.