ADD Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, ilçede çeşitli tanışma ziyaretlerinin yapıldığını söyledi.


ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın 2018 yılının Cumhuriyet yılı olsun temennisinde bulunduğunu hatırlatan Arslan, konuya ilişkin açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Kaymakamımız Nazım Madenoğlu‘nu ziyaret ettik. Ziyaret esnasında derneğimizin işleyişi ve yeni dönemde planlanan etkinlikler hususunda bilgi verildi. Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal ve Gülüç Belde Belediye Başkanımız Gökhan Demirtaş ziyaretlerinde ise son günlerde bölgemizde yaşanan gelişmeler, köylerimizin sorunları ve çözüm noktalarında yapılanlar, derneğimizin işleyişi ve yeni dönemde ortak olarak yapılabilecek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca  Kdz.Ereğli Belediye Başkanımıza daha aktif bir ADD olma yolunda çağdaş ve demokratik bir kent olan Kdz.Ereğli’mizde yapılmasını arzu ettiğimiz projelerimizi dosyalayıp sunduk. Hazırlanan Atatürk portrelerini Kaymakamımız başta olmak üzere Belediye Başkanlarımıza takdim ettik”