Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Alaplı’ya gelen Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Alaplı Kaymakamlığını ziyaretinin ardından Alaplı Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

“GÖREVE GELDİĞİMDEN BU YANA…”

Konuya ilişkin Alaplı Belediyesi’nden yapılan açıklama şu şekilde: Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in, Belediye Başkanlığı hizmet binası önünde çiçek takdim ederek karşıladığı Vali Ahmet Çınar, beraberindeki heyetle birlikte Alaplı Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Vali Ahmet Çınar’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Göreve geldiğimden bu yana ilk defa bir Valimiz Belediyemizi ziyaret etti. Bu nedenle son derece mutluyum. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. “ dedi.

 

“SOSYAL ALANLAR GENİŞLİYOR”

Belediye’nin çalışmalarıyla ilgili olarak da Vali Ahmet Çınar’ı kısaca bilgilendiren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemize hizmet edebilmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle daha çok hizmetler yapacağız. Göreve geldikten sonra yaptığımız çalışmalarla ilçemizi sosyal bir ilçe konumuna dönüştürdük. Özellikle, sahildeki çalışmalarımız ilçemizde yaşayanların sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına büyük katkıda bulundu. Artık, ilçede halkımız, sosyal ihtiyaçlarını gidermek için çevre ilçelere gitmek zorunda kalmıyor. Sahilde yaptığımız ailepark, ilçemiz sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılıyor ve her gün dolup taşıyor. Sosyal alanları daha da genişletip, halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. “ dedi.

 

ATATÜRK TABLOSU

Vali Ahmet Çınar da, karşılamadaki nezaketinden dolayı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür ederek, “Sizi ilk defa ziyaret eden Vali olduğum için ben de ayrıca mutlu oldum. Hep beraber, bütün ilçelerimize güzel hizmetler yapacağız. “ dedi. Alaplı ile ilgili bilgiler de alan Vali Ahmet Çınar, “Sorunları hep birlikte çözeceğiz. Neticede, hepimiz halkımıza hizmet edebilmek için çalışıyoruz. “ Ziyaretin sonunda Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Vali Ahmet Çınar’a Atatürk tablosu ve yöresel ürünlerden oluşan hediyeler verdi. Vali Ahmet Çınar, beraberindekilerle birlikte daha sonra Alaplı Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Vali Çınar, son olarak da Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.