Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Öksüz, 3F Yabancı Dil Kursu İngilizce ve Fransızca Öğretmeni Elif Şenel ile evlendi. TTK Memurlar Lokali'nde önceki akşam gerçekleşen düğün törenine; iş, siyaset, eğitim ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı.  Davetlileri Mualla-Cahit Şenel çifti ile Emriye Yalçındağ-Hatice Öksüz ikilisi kapıda karşıladı.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in kıydığı nikahta Atilla Öksüz'ün şahitliğini AKP Milletvekilleri Köksal Toptan ve Özcan Ulupınar ile CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, 22'nci Dönem Milletvekili Harun Akın, işadamı Hüseyin Şeker, Milliyet Gazetesi Yazarı Nail Güreli, Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ,  gelin Elif Şenel'in şahitliğini ise, TTK Yüksek Gerilim Şube Müdürü Burhan Yıldırım ile İrem Teler yaptı.
Köksal Toptan, nikah işleminin ardından evlilik cüzdanını gelin Elif Öksüz'e verirken, Umarım Atilla Öksüz bundan böyle bizimle değil, daha çok Elif Hanım'la uğraşır dedi. Ali İhsan Köktürk ve Özcan Ulupınar da, bu dileğe katıldıklarını belirttiler.
Önder Gazetesi olarak Elif-Atilla çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.