DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, köy köy dolaşıp vatandaşlarla bir araya geliyor. Kiminin düğün merasimine kimi hasta olan vatandaşında ayağına kadar gidip muayene eden Başkan Adayı Erdoğan, kırsalda ki vatandaşın dertlerini de dinliyor.

 

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

2014’ün Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Ereğli Belediyesi için en güçlü adaylar arasında gösterilen Opr. Dr. Recep Erdoğan, her gününü dolu dolu geçiriyor. ‘Atom Karınca’ lakaplı Başkan Adayı Recep Erdoğan, Yazıcılar Köyü, Kızılcapınar Köyü ve Ova Köyüne giderek, bu köylerde ki vatandaşlarla bir araya geldi. Yazıcılar Köyünde bir düğüne katılan Erdoğan, ardından hasta ziyaretleri için Kızılcapınar ve Ova Köylerini ziyaret etti.

 

EREĞLİ İÇİN ERDOĞAN DİYOR.

Kızılcapınar Köyü Muhtarı Tevfik Ayyıldız ve Ova Köyü Muhtarı Şaban Yılmaz’la bir araya gelen Ereğli Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan, köy genelinde yaşanan sıkıntıları dinledi. Gidilen köylerde vatandaşlarla da konuşan Erdoğan’a büyük ilgi gösterilirken, Erdoğan, kendisine gösterilen alakaya kayıtsız kalmadı. Erdoğan; “Sizlere yıllardır doktor olarak hizmet etim. Bundan sonrada hem Belediye Başkanı hemde yine doktor olarak hizmet vermek istiyorum” diyerek seçimler öncesi nabız yoklamayı da ihmal etmedi.

Ziyaretler sırasında birçok köylü vatandaş; “Hem siz tertemizsiniz hem de partiniz DSP… Ereğli gibi bir kent, sizden daha iyi bir başkan bulamaz” diyerek Ereğli’nin ‘Karaoğlanına’ destek sözü verdi…