Türk Metal Sendikası Genel Merkezince öngörülen eğitim yardımlarının dördüncü diliminin dağıtımının sürdüğünü, Kdz. Ereğli Şubesi şöyle açıkladı:

 

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın projesi olarak hayata geçirilen, üyelerimize yönelik eğitim yardımlarını, bölgemizde de yetkili olduğumuz Erdemir, Tat Metal, Ersem ve Çaycuma’da Gerel Elektrik çalışanı toplamda yaklaşık 5000 üyemize dağıtmaya başlandı.

Türk Metal Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, 27 milyon liralık eğitim yardımı çeklerini, üyelerimize teslim ettiklerini belirterek, şöyle dedi:

“Emeğimiz ve haklarımız için bir araya geldik, attığımız her adımda gelişimde ve değişimde öncü sendika olduk. Sendikal tarihte ilk olan 106 milyon lira eğitim yardımlarımızın 27 milyon liralık dördüncü diliminin dağıtımı gerçekleşiyor.

Türk Metal ailesi olarak çocuklarımızın eğitimleri dahil hayatın her alanında omuz omuza yürümeyi sürdürüyoruz. Eğitimin her alanda şart olduğunu bir kez daha vurgulayarak diğer sendikaları hizmetlerimizden ders almaya çağırıyoruz.”