Zonguldak İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, 112 Acil Komuta Merkezi'nde görev yapan Acil Tıp Teknisyenlerini (ATT) ziyaret etti.
Bu yıl ikincisi kutlanan Acil Tıp Teknisyenleri Günü kapsamında İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şubesi'nde görevli ATT'leri ziyaret etti.
Ziyarette Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Barış Fidan, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Özkan Albas, Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Ziyarette ATT'lere çiçek takdim eden Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Acil Tıp Teknisyenleri, 112 komuta merkezinin bel kemiğidir. Bu personellerimiz gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveri ile halkımıza acil sağlık hizmeti veriyor. Bu zor şartlarda görevini sürdüren arkadaşlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. İl genelinde ve diğer istasyonlarda 150'ye yakın ATT arkadaşımız görev yapıyor. Bu anlamlı ve önemli günlerinde onların yanlarında olmak istedik diye konuştu.
Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ise Acil sağlık hizmetlerinde ATT arkadaşlarımız, halkımıza 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti veriyor. Şartlar zor olsa da kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde sürdürüyorlar.
Bu nedenle bu günlerinde yanlarında bulunduk.Kendilerine başarılar diliyorum dedi.