Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Beyçayırı Stadı yanında yapılacak olan Alışveriş Merkezi'nin (AVM) temel hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcısı Etem Özdemir ve Fen İşleri Oğuz Cömert ile birlikte Beyçayırı Stadı yanında yapılacak olan AVM'nin temel hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.
Kdz. Ereğli'nin önemli vizyon projelerinden biri olan AVM inşaatı için ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığını belirten Posbıyık, Beyçayırı Stadı yanındaki eski itfaiye binasının bulunduğu alana yapılacak olan ve mevcut pazaryerinde bulunan kasaplar, balıkçılar, zücaciyeciler, tuhafiyeciler ve ayakkabıcıların yerleştirileceği bu 5 katlı Alışveriş Merkezi (AVM) için İller Bankası AŞ'den alınan10 milyon lira tutarındaki kredi kullanılacak. Buraya mevcut pazaryerindeki esnafımızı aldıktan sonra o bölgedeki dükkanlar yıkılacak ve pazaryerinde Kültür Merkezi ve büyük bir kent meydanı oluşturacağız. Çalışmalar başladı. Şu anda temel hafriyat çalışmaları sürüyor. Daha sonra temel atma töreni yapacağız. Ereğli'ye şimdiden hayırlı olsun dedi.