Oturarak Voleybol Erkek Milli Takımı, 15-20 Temmuz tarihlerinde Macaristan'da katılacağı Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kdz.Ereğli'de sürdürüyor. Türkiye Oturarak Voleybol Milli Takımlar Başantrenörü Yusuf Kenan Kök, yaptığı açıklamada, Ereğli Gençlik Merkezi'nde günde çift antrenman yaparak Avrupa Şampiyonası'na hazırlandıklarını söyledi.

"SON KAMPIMIZ"

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na Türkiye'nin B grubunda Rusya, Polonya, Bosna Hersek, Hollanda ve Hırvadistan ile mücadele edeceğini anlatan Kök, "Kamp çalışmaları çok iyi gidiyor. Bizim Avrupa Şampiyonası öncesi son kampımız, hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Grupta çok zor bir sürece gireceğiz. Takımların çoğu Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu görmüş derece yapmış takımlar. Biz de kendimizi hafif görmüyoruz. Eleme grubundan namağlup çıktık. Avrupa'nın ilk 12'sine namağlup olarak gidiyoruz. Zor olduğunu biliyoruz ama daha iyi şeyler yapmak için çok iyi çalıştık" dedi.

13 TEMMUZ'DA BİTİYOR

Oyuncuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu belirten Kök, 13 Temmuz tarihinde ilçedeki kamp programını tamamlayarak Macaristan'a hareket edeceklerini söyledi.

POSBIYIK'DAN MORAL ZİYARETİ

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, belediye başkan yardımcıları ve bazı meclis üyeleri, Milli Takımın antrenmanını ziyaret ederek, oyunculara baklava ikram etti.

Posbıyık, burada yaptığı konuşmada, Milli Takım'ın ilçede kamp yapıyor olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi: "Ereğli halkı her zaman yanınızda. Macaristan'da yapacağınız şampiyonada başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz. Dualarımız hep arkanızda olacak. İnşallah Türkiye'ye başarı ile dönersiniz"

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)