Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Yaman Ayözger, Zonguldak halkının kararının kendileri için önemli olduğunu belirtti, Zonguldak Limanının işletmesine talip olduklarını açıkladı.

 

 

CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Yaman Ayözger, Maden Mühendisleri Odasında kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Ayözger çeşitli konulara ilişkin projelerini açıklarken kendisi için önemli gördüğü projelerden birisinin Zonguldak limanının işletmesinin seçildiği takdirde talip olduğunu bildirdi. 

 

“ŞEFFAF OLACAĞIZ”
Başkan aday adayı Yaman Ayözger, “Halkımızın vereceği kararlar bize yön verecektir. Belediye meclisi, Muhtarlar karar almamızda önemli rol olacaktır. Ancak halkın kararları bizim için önemli olacaktır. Belediyecilikte şeffaf olacağız. Belediyenin gelir ve giderlerini halkımızdan saklamayacağız. Gelir ve giderlerimizi Belediyenin kapısına asacağız. Halkımız verdiği vergilerin nereye harcandığını görecek ve bilecektir.” dedi 

 

“İŞSİZLİĞİ ÇÖZECEĞİZ”
Başkan aday adayı Ayözger, kendisi için çok nemli projelerden birisinin de Zonguldak limanı olduğunu ifade ederek limanın işletmeciliğine talip olduklarını söyledi. Ayözger konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Benim için önemli olan projelerden birisi Zonguldak Liman işletmeciliğidir. Eğer seçilir ve aday gösterilirsem Zonguldak limanın işletmeciliğine talibim. Bizim için önemli sorunlardan birisi de işsizliktir. Bunun için işsizlik sorununu çözeceğiz. Belediyeye işçi alacağız demiyorum. Zonguldak’ın önünü açmak istiyorum. Zonguldak’a yatırımcının gelmesini sağlayacağım. Atıl durumdaki sahaları sanayicilere,  büyük ve küçük ölçekli işletmecilere tahsis etmek istiyoruz. Bunun için Zonguldak’a önder ve lider bir belediye başkanı olacağım. Zonguldak’ı Avrupa şehri yapacağım”