Okuyucularımız Gülüç'te ırmak boyundaki düzenlemelerde bulunan lokomotifin toprak altında kaderine terk edildiğini bildiriyor.

Gazeteniz Önder'in haber portalı www.ereglionder.com.tr ye gönderilen ve hakaret içermeyen yorumlar yayımlanarak toplumun birçok kesiminin sesi olmaya devam ediyor. Bu yorumlardan bir tanesinin muhatabı ise Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör.
İleti aynen şöyle:
Sevgili oğlum selam. Seni rahatsız edeceğim kusura bakma günlerdir içim içimi yiyor sen geldin aklıma Bizim sayın belediye başkanımız yeni seçildiği zaman Gülüç sahiline konulsun diye güzel bir lokomotif (tren) vermişti o bir müddet Çengel burnundaki otelin karşısında sahilde duruyordu çok hoştu. 'geçen sene spor salonunun yanına çekildi şimdide o kayan toprakları trenin üzerine yıktılar içim sızlıyor hiç ilgilenen yok Belediye Başkanı da kendi havasında. Hiç yüzünü göremiyoruz zaten Gülüç'ü görsen mezbelelik hele bizim 14 katlılar gece kondu mahallesi gibi yollara devlet ağaç dikiyor ben dikiyorum diye çıkıyor yayın yapıyor. Kusura BAKMA BELKİ SİZ SEVİYORSUNDUR AMA TAHAMMÜL EDEMİYORUM HERKES GÖREVİNİ yapsın. Herkes çok kızgın. Yüzünü hiç göremiyoruz. Yalnız ben değil herkes. Yazarken bile sinirden ellerim titriyor. Gel istersen gör buraları. Kusura bakma oğlum şimdiden teşekkürler. Sevgilerimi iletiyorum sana. Haftan güzel geçsin.