Zonguldaklı yazar Selma Aydın, Kırkımdan Önce Yazmadım, Kırkımdan Sonra Azmadım adlı ilk kitabının ikinci imza gününü, İstanbul'da gerçekleştirilen 3'üncü Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı'nda düzenledi. Aydın, kitabını Sokak Yayınları standında gerçekleştirildi. Halkın ve sevenlerinin desteğiyle daha da cesaretlendiğini ifade eden yazar Aydın, ikinci kitabının çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Yazar Aydın, ikinci kitabıyla ilgili şu bilgileri verdi;
KİTAP SATIŞLARI UMDUĞUMDAN İYİ GİDİYOR
"İkinci çalışmam, roman çalışması olacak. Hayatım boyunca hayal ettiklerim yavaş yavaş gerçekleşiyor. Bunun içinde oldukça mutluyum, kitap satışlarım umduğumdan iyi gidiyor. Çevremden aldığım desteklerden dolayı moral buluyor ve motive oluyorum. İkinci kitabımın çıkışını ve imzalamayı heyecanla bekliyorum."
KİTAP FUARI'NI 415 BİN OKUR ZİYARET ETTİ
Fuar, 415 bin okurun ziyaretiyle sona erdi. 610 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı'nda yurt dışından 35 ülke yer alırken, 30 yabancı yazar konuk oldu.
Dokuz gün süresince 200 kültür etkinliği gerçekleştirilen fuar, imza günleri ve etkinliklerde yüzlerce yazarın okurlarıyla bir araya gelmelerini sağlamıştır. Fuar bünyesindeki uluslararası salon 30'un üzerinde ülkeden yayınevi, telif ajansı ve ulusal katılıma ev sahipliği yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 7 telif ajansı ve 3 yayınevinin telif bölümü: Baldiserri Agency (Fransa), Blake Friedmann Literary FilmTV Agency ve A.M. Heath Authors. Agent (İngiltere), Casanovas&Lynch Agencia Literaria ve Mercedes Ros Literary Agency (İspanya), Piergiorgio Nicolazzini Literary Agency (İtalya), FTM Agency (Rusya) NYU Press (ABD), Random House (Almanya), Editions L Harmattan (Fransa) Telif Ajansları Özel Bölümü'nde yer aldı. Dört gün süresince uluslararası salon kapsamında sektörel ve profesyonel 35 etkinlik gerçekleştirildi.