MÜSİAD Kdz.Ereğli Şubesi'nin gerçekleştirdiği "MÜSİAD Başarı Ödül Töreni" Erdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Açılışta gösterilen ve MÜSİAD'ı anlatan sinevizyon gösterisinde AKP iktidarına övgüler yağdırılırken protokol başarılı öğrencilere hediyeler verdi.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 14'ncüsü gerçekleştirilen 'MÜSİAD Başarı Ödül Töreni' Erdemir Kültür Merkezinde, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Zonguldak Valisi Erdal Ata, Kdz.Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, belediye başkanları, MÜSİAD yöneticileri, ilçe protokolü, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MÜSİAD'ın anlatıldığı, AKP iktidarından övgülerle bahsedilen sinevizyon gösteriminin ardından konuşmalar yapıldı. Dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesi ve toplu fotoğrafın ardından tören sona erdi.

Öte yandan MÜSİAD'ın eski yöneticisi Engin Özartan protokol masası üzerine bırakılan yerel gazeteleri oturduğu ikinci sıradan kalkıp toplarken bir diğer yönetici Kemal Kurtul'da bırakılan yerel gazete ile ilgili olarak "reklam mı yapacaksınız lan" dediği görüldü.

MÜSİAD eski veya yeni yöneticilerinin gelen konukların okuması için konulan gazeteler için dile getirdikleri ifadeler, terbiye sınırlarının çok ötesinde bir çizginin fotoğrafı olarak ortaya çıktı.

Bilindiği gibi MÜSİAD daha önceki törenlerinde de Kdz. Ereğli halkını dışlayarak, ilçeyi temsil edenlere konuşma hakkı vermemişti.