Alaplı Anadolu Ajansı Muhabiri aynı zamanda Önder Gazetesi temsilcisi Cem Sürmeneli'nin bir video haberi Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen 'ayın video ve fotoğraf' oylamasına katıldı.

100. Yıl Vizyonu doğrultusunda habercilik alanındaki atılımlarını sürdüren Anadolu Ajansı, ''yılın fotoğrafları'' oylamasının ardından, her ay gündeme damgasını vuran fotoğraf ve videolarını da oylamaya sunmaya başladı. Anadolu Ajansı foto muhabirleri ve kameramanlarının, ocak ayında gündeme damgasını vuran fotoğraf ve görüntüleri ile başlayan oylamada, haber ve yaşam kategorilerinde 5'er fotoğraf arasından ''Ayın Fotoğrafları'' ile 7 video arasından da 'Ayın Videosu'' seçilecek. AA'nın web sitelerinden Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde yapılan ''Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylaması'', 4 Şubat Pazartesi saat 17.00'de sona erecek.

Oy vermek için http://photovideorate.aa.com.tr/ sayfaya girerek Video Haber Kategorisindeki Direkteki Kedi videosunu tıklayarak beğen butonuna basarak gazeteci Cem Sürmeneli'ye destek olabiliriz.