Kdz.Ereğli, Bozahane balıkçı barınağı mevkiinde denizden çıkarılan 67 LF 151 otomobil içindeki cesetlerin araç sahibi Ali Biçer (53) ile Özkan Hamurcu’ya (38) ait olduğu belirlendi. Otopsiden gelen iki arkadaşın cenazeleri aynı mezarlığa defnedildi.

Ereğli'de 94 gündür, yani 10 Ekim 2010 tarihinden bu yana kayıp oldukları belirtilen Ali Biçer ve Özkan Hamurcu’nun cesetlerinin bulunduğu otomobil, 14 Ocak'ta denize düşen pik parçasını almak için denize dalan amatör bir dalgıç tarafından fark edilmişti. Denizden çıkarılan otomobil, içerisindeki cesetlerle birlikte Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirilmişti. Savcılık tarafından yapılan inceleme sonucunda cesetlerden birisinin üzerinde Özkan Hamurcu’ya ait kimlik çıkmış, diğer cesedi de Biçer’in yakınları teşhis etmişti.

Savcının Adli tıp Kurumu’na gönderdiği cesetler, Cumartesi günü ilçeye getirilerek Ereğli Belediyesi Cenaze İşleri’ndeki morga konuldu. Buradan yakınları tarafından alınan Biçer ile Hamurcu’nun cenazeleri, Kestaneci Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.