Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu'nun kurucusu, Türk Halk Müziği sanatçısı Ayşen Köktürk, Kanal B'ye davet edildi. 19 Aralık 2010 Pazar günü saat 21.00'de Kanal B'de "Yurdun Sesi" programında Faruk Demir'in konuğu olacak Ayşen Köktürk, programda kendi türküleri ile yöre türkülerine ağırlık vereceğini belirtti.
Daha önce çeşitli televizyon ve radyo programlarına katılan Ayşen Köktürk, bölge televizyonu 67 TV'de 2 yıl boyunca müzik programı, yapımcılığı ve sunuculuğu da yapmıştı. Köktürk, geçtiğimiz Haziran ayında da TRT Ankara Radyosu'nda "Akşama Doğru" programına katılmış, kendi türkülerinin yanı sıra, yöre türkülerini de seslendirmişti.
Köktürk, şu aralar ilçedeki yerel radyolardan Radyo Tek'te "Ayşen Köktürkle Biz Bize" programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapıyor.Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu'nun başkanlığını da yürüten Ayşen Köktürk, sahibi olduğu Ayşen Müzik Evi'nde esnaflığın yanı sıra bağlama ve ud dersleri de veriyor. Kanal B; Frekans: 12729, Sembol: 30000, Polarizasyon: Dikey, D-Smart'ta kanal 90, Digitürk'te kanal 32'de bulunuyor.