Gazetemiz köşe yazarlarından Şehir Plancısı Kamuran Ayyıldız, Atatürk'ün ölümünün 71. yıldönümünü nedeniyle yaptığı açıklamasında "Büyük Önderimiz Atatürk'ü, ölümünün 71. yılında bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyor, tüm Türk milletine ve tüm insanlığa barış ve huzur temenni ediyorum" dedi.
Ayyıldız, şunları kaydetti:
"Büyük Önderimiz Atatürk'ü, ölümünün 71. yılında rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Bugün O'nun gösterdiği aydınlık yolda milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, gösterdiği yolda, ilke ve inkılâplarının ışığıyla yürümeye devam ediyoruz.
Çeşitli olayların yaşandığı dünyamızda, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülke kalkınmasını sağlamanın yolu; asil Türk milletine yakışır şekilde, saygın, onurlu bir duruş sergileyerek, her şeyden önce iç huzuru sağlamaktan ve emeğimizi, enerjimizi heba etmemekten geçtiğini kesinlikle unutmamalıyız. Çünkü yüce Türk milletinin tüm fertleri hür ve mutluluk içinde yaşamayı hak ediyor.
Büyük Önderimiz Atatürk'ü, ölümünün 71. yılında bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyor, tüm Türk milletine ve tüm insanlığa barış ve huzur temenni ediyorum"