Karadeniz Ereğli'nin geleceğine şekil ve yön verme konusunda partiler üstü bir hareketin ışığını yakan Şehir Plancısı Kamuran Ayyıldız Facebook'ta bir grup oluşturdu.

29 Mart Yerel Genel Seçimlerinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına aday olan Şehir Plancısı Kamuran Ayyıldız, 5 yıl sonraki yerel seçimlere dönük yeni bir hareket başlattı. Kamuran Ayyıldız, "AYYILDIZLI GÜZEL GÜNLER EREĞLİ'DEN BAŞLAYACAK" başlığıyla Facebook'ta kurduğu grupta, Kdz. Ereğli'nin geleceği ilgili düşüncesi olanları katılımcılıkta buluşturuyor.
"MİLLİYETÇİ, SOSYAL DEMOKRAT, CUMHURİYETÇİ ULUSAL BİRLİĞE ÖNEM VEREN, EREĞLİ'DE YAŞAMAYI SEVEN HERKES; LÜTFEN SİZDE BİZE KATILIN"  vurgusuyla partiler üstü bir harekette Ereğli'nin geleceğine gençlik aşısı yapmak isteyenleri buluşturmaya çaba gösteren Kamuran Ayyıldız geleceğe umutla baktığını söyledi.
"Daha güçlü, daha sosyal, daha demokratik, daha katılımcı ve daha saydam sağlıklı yaşanabilir bir kent için" sloganında Kdz. Ereğli'nin geleceğinde söz sahibi olmak isteyenleri bir araya getirmek istediğini söyleyen Ayyıldız şöyle konuştu:
"Facebook'taki "AYYILDIZLI GÜZEL GÜNLER EREĞLİ'DEN BAŞLAYACAK" grubuna herkesi katılmaya davet ediyorum. Karadeniz Ereğli'de idealleri ve hedefleri olanları grubumuzdaki düşünce zenginliği hareketine davet ediyorum. Yarınlarımıza bugünden yön verme sorumluluğumuzu unutmayalım yeter."