Cenazeler Gülüç Belediyesi'nin morgundan alınıp omuzlarda Karanfil Sokakta'ki evlerinin önüne getirildi...

Cenazeler evlerinin önüne getirildi. Dualar okunuyor. Helallik alınacak...

OĞUL ÖZGÜR ÇEÇEN

BABA NECATİ ÇEÇEN

Kdz. Ereğli’de uzun yıllar gazetecilik mesleğinde büyük emekler veren, evlendikten sonra da İstanbul’a yerleşen Sevgi Çeçen bir süredir Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altında bulunan kardeşi Özgür Çeçen’i 25 Eylül 2019 günü kaybetti. Özgür Çeçen'in ölüm haberini alan TTK Armutçuk Müessesesi'nin emekli memurlarından ve DSP'nin Gülüç Belde Başkanlarından baba Necati Çeçen (70) geçirdiği kriz sonrasında yoğun bakım servisine kaldırıldı. Necati Çeçen de onca müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve yaşama gözlerini kapattı.

Baba oğul Çeçen'lerin cenazesi, 26 Eylül 2019 günü sabah saat 10.30'da Gülüç'teki evlerinin önünden alınarak doğum yeri olan Üçköy'de kılınan öğle/cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze töreninde, anne Hanife Çeçen'in gözyaşlarına hakim olamadığı ve güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

Bu arada, Çeçen ailesinin diğer oğlu Şevket Çeçen'in de 20 yıl önce bağırsak kanserinden hayatını kaybettiği öğrenildi.

Önder Gazetesi olarak, merhum Özgür ve Necati Çeçen'e Allah’tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Baba ve kardeş acısı yaşayan gazeteci Sevgi Çeçen Yakar, Kandillililer Derneği'nin düzenlediği bahar kahvaltısında, babası Necati Çeçen ve gazetemiz muhabirlerinden Eyüp Bektaş ile birlikte görülüyor.