Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'ın çarşı merkezinde yaptığı yol üzerindeki babaların toplanma operasyonunu diğer noktalarda da devam ettireceği açıklamasının devamı gelmedi.

Kdz. Ereğli'de trafik kurallarına uymama alışkanlığına karşı mücadele başlatan ilçe Emniyet Müdürlüğü'nün, alınan kararları da yok etmek için karşı karşıya kaldığı baskı hareketlerine pabuç bırakmayarak ödünsüz bir şekilde trafiği düzenleme hizmeti devam ederken, diğer yandan da yol üzerinde trafik akışını engelleyen unsurları ortadan kaldırıyor.
Gazetemizde Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'ın  "BABALAR DA TOPLANIYOR" başlıklı haberinde de vurguladığı bazı işyerlerinin işgallerini yaya kaldı-rımlarının da ötesine taşıyarak yol üzerlerine diktikleri babalarla mücadele yapılıyor.  Esnaf tarafından işyerlerinin önlerine babalar konularak özel park yerleri oluşturulmasına asla izin verilmeyeceğini açıklayan Erkan Tektaş, "Pazaryeri bölgesin de bu yönde bir uygulama gerçekleştirdik. Yol üzerinde hiç birşey olmayacak şekilde çalışmalar yapacağız. Herkes bir levha bulmuş ve kamuya ait yolu kendi özel park alanına dönüştürmüş. Buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Pazaryerinde bunu yaptık önümüzdeki günlerde belirli noktalarda da bu uygulamayı yapacağız" demişti.
Emniyet Müdürü ve ekibinin çarşı merkezinde başlattığı bu mücadeleyi şehrin tüm kesimlerinde ödünsüz uygulayarak yaşanan yaya kaldırımı ve cadde işgallerine son vermesi bekleniyor.