Kdz.Ereğli'ye bağlı Topçalı Mahallesi Nehir Boyu mevkisinde meydana gelen trafik kazasında baba ve iki kızı son anda vatandaşlar tarafından aracın içerisinden çıkarıldı. 

Alınan bilgiye göre Vedat Şahin (38) idaresindeki 67 EL 640 plakalı araç ile Topçalı Mahallesinden Kdz.Ereğli şehir merkezine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek Gülüç ırmağına devrildi. Araçta bulunan baba ve 2 kızı kazayı gören vatandaşlar tarafından arka cam kırılarak kurtarılabildi. 112 Acil Servis ambulansı ile Kdz.Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan baba Vedat Şahin ve kızları Tuanna Şahin (13), Rümeysa Şahin (9) tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken Gülüç ırmağında zemine oturan araç çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.

Baba ve iki kızını kurtaran 3 kişiden biri olan Volkan Karaahmetoğlu kazanın ardından yaptığı açıklamasında, Manavıma yeşillik almak için Topçalı Mahallesi'ne gitmiştim, dönüş yolunda bir toz bulutu gördük arabanın arkasını gördüm dereye uçarken, dereye girerken 911'i aradım. Oradan bir arkadaşı gördüm Salı aldı bende soyundum atladım bir arkadaşla beraber, salda bulunan bir sandalye sayesinde arka camı kırdık oradan aldık onları. Onları aldıktan sonra zaten tamamen araba battı, çığlık sesleri vardı atlamasaydım ben ömrüm boyunca o sesi unutmazdım dedi.