İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin (KGD) ise ikinci kez katıldığı Babıali Günleri'nde, Zonguldak medyası adına stant görevini yürüten KGD üyesi Yazar Kadir Tuncer'in madencinin yeraltındaki çalışma koşullarını anlatan gösterisi büyük ilgi gördü.

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği Babıali Günleri'nde Zonguldak medyasını Karaelmas Gazeteciler Derneği adına Yazar Kadir Tuncer temsil ediyor. Tuncer'in Sultanahmet Gösteri Merkezi'nde sunduğu madenci gösterisi büyük ilgi gördü.

 

Babıali Günleri'nde yaygın, bölgesel ve yerel televizyon, gazete, dergi, radyo ve internet siteleri ile birlikte Zonguldak medyasını temsilen Karaelmas Gazeteciler Derneği de stant açtı. 14 Eylül'de başlayan Babıali Günleri'nde Sultanahmet Gösteri Merkezi'nde madencinin yeraltındaki çalışma şartlarını anlatan gösterisi büyük ilgi gördü. Yazar Kadir Tuncer'in sunduğu gösteri sonunda madencilerin metrelerce yeraltındaki ekmeklerini paylaşmaları bölümü hem duygulandırdı, hem de büyük alkış aldı.