Kdz.Ereğli'de Bağlık Mahallesi'nde 2 ev kimliği belirsiz kişi yada kişilerce soyuldu.

 

 

Kdz.Ereğli Bağlık Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında kimliği belirsiz kişi yada kişiler iki eve girerek çeşitli ziynet eşyaları ve para çaldılar. 

Edindiğimiz bilgiye göre ilk hırsızlık olayı Bağlık Mahallesi Hacı Abdurrahman Caddesi üzerinde sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Müşteki N.Ö. ikametindeki yatak odasında şifonyer içerisinde bulunan 3 adet altın takı seti, 1adet altın zincir, 1 adet altın kolye, 5 adet altın yüzük, 1 adet altın alyans, 1 adet altın rozet, 3 çift altın küpe, 15 adet çeyrek altının çalındığını iddia ve şikâyet etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli ekiplerin yaptıkları incelemesinde tasnife elverişli parmak izi bulanamazken, kapı ve pencerelerde zorlama izinin de olmadığı tespit edildi.

 

İkinci hırsız olayı yine Bağlık Mahallesi Suphi Konak Caddesi üzerinde meydana geldi. Müşteki H.K. eşiyle birlikte ikametinde uyuduğunu, su içmek için uyandıklarında odaları dağınık vaziyette gördüğünü, yatak odasında masa üzerinde bulunan cüzdanının çalınmış olduğunu, cüzdanın içinde 150 TL para, kendisi ve karısına ait nüfus cüzdanlarını bulunduğunu iddia ve şikâyet etti. Yapılan incelemelerde tasnife elverişli parmak izi bulunamadı, kapı ve pencerelerde zorlama izinin olmadığı tespit edildi. Her iki olay ile ilgili de soruşturma başlatıldığı açıklandı.