Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ve üyeler Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık?ı makamında ziyaret etti.

 

 

SEVGİ ÇEMBERİ MERKEZİ

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Başkan Posbıyık?a 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, ?Bahar Kermesi? düzenlediklerini belirterek ?Kadın Meclisi olarak ilk projemizi AKM Nikah Salonu yanında vatandaşlarımızın evlerde kullanmadıkları eşyaları toplayıp gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak için oluşturduğumuz sevgi çemberi merkezimize halkımızın evlerinde kullanmadıkları kullanılabilir eşyalarını bekliyoruz. Çalışmalarımız büyüyerek devam ediyor.

 

 

8 MART BAHAR KERMESİ

Kadın Meclisi olarak mahallelerimizdeki ev hanımlarının el emekleri ile hazırladıkları giyim ve yiyecek ürünlerini sergileyebilecekleri ve elde edecekleri gelir ile de aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri Kermes düzenliyoruz. Kermesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü?nde AKM Osman Zeki Oral Sergi Salonu?nda düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı ev hanımlarımıza destek olmaya davet ediyorum? dedi.

 

KULLANMADIĞIMIZ TEMİZ EŞYALARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRALIM

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kadın meclisinin çok önemli çalışmalar yaptığını belirterek şunları söyledi: Kent Konseyi Kadın Meclisimizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyorum. Özellikle, AKM Nikan Salonu yanındaki sevgi çemberine halkımızın destek vermesini istiyorum. Vatandaşlarımız evlerinde kullanmadıkları eşyaları buraya getirerek gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırabilirler. Bu son derece önemli bir çalışma ve kamuoyuna daha iyi bir şekilde duyurulması gerekir. Halkımızın bu konuda da son derece duyarlı davranacağına inanıyorum. Tüm halkımızın bahar kermesinde ev hanımlarımıza destek vermeye davet ediyorum.?