Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, partisinin kuruluşunun 48'nci yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

 

"SİYASETİN TIKANDIĞI HER NOKTADA..."

MHP'nin, Türk siyasi hayatına 48 yıllık tecrübesiyle katkı sunduğunu anlatan Şeker şu ifadelere yer verdi: "48 yıllık tecrübesiyle Türk siyasi hayatına katkı sunan partisinin varlığının Türk Milletinin varlığıyla eş zamanlı olarak devam edeceğini söyleyen Şeker, MHP’de siyaset yapabilmenin gururunu yaşadığını ifade etti. Şeker sözlerini şöyle sürdürdü: CKMP-MHP-MÇP ve tekrar MHP isimleriyle Türk Milliyetçiliğinin siyaset sahnesinde vücut bulmasının yolunu açan Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş’e ve onun çizgisinden sapmadan Türk Milletine hizmet veren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Siyasetin tıkandığı her noktada, önce ülkem ve milletim diyerek insiyatif alıp siyasete yön veren liderlere sahip olduğumuz için gururluyuz.

 

"VARLIĞINI SÜRDÜRECEKTİR"

Türk siyaset hayatının en önemli mihenk taşı olan Milliyetçi Hareket Partisi bugün 48. Yaşına ulaşmıştır. Partimiz Türk Milleti varoldukça varolmaya devam edecek bir partidir. Yani Türk Milletinin varlığıyla doğru orantılı ve eş zamanlı olarak varlığını sürdürecektir.  Böyle bir partide siyaset yapabilme şansını bulduğum için onurluyum ve bununla gurur duyuyorum. 

 

"5 BİN YILLIK BİR HAFIZANIN ÜRÜNÜDÜR"

Türk Milliyetçiliği; Beş bin yıllık bir hafızanın ürünüdür. Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesinin ana damarıdır. Sadece 48 yıllık bir hafıza değildir. Ancak Türk siyasetinde siyasi parti olarak yer alması 48 yıldır. Partimizin 48. Yaşı Türk Milletine hayırlı olsun"