Bahçeşehir Okulları Ereğli Kampüsü merkezi konumu, kapalı yüzme havuzu, bilim müzesi, sanat atölyesi, çok amaçlı spor salonu, teknoloji laboratuvarı gibi özel eğitim alanları; akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile kentin en iyi okulları arasında yerini alacak.




Bahçeşehir Okulları Ereğli Kampüsü kuvvetli eğitim kadrosu, Bahçeşehir Okullarının 21. yüzyıl becerilerine odaklanan eğitim anlayışı ve yabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil dil edindirmeyi hedefleyerek fark yaratan yaklaşımıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunarak onları geleceğe tam donanımlı hazırlayacak.

Eğitimde fırsat eşitliğini ilke edinen Bahçeşehir Okullarının gelecek yıl Ereğli’de açılacak olan yeni kampüsü kaliteli eğitimin yaygınlaştırılması yönünde atılmış yeni bir adım olarak büyük önem taşıyor.

 


Bahçeşehir Okulları Genel Müdürlük Yöneticileri ve kampüs kurucuları 7 Ocak Cumartesi günü Büyük Anadolu Otel’de saat 14.00’da gerçekleşecek tanıtım toplantısında, Bahçeşehir Okullarının eğitim sistemini ve Karadeniz Ereğli Kampüsün özelliklerini paylaşmak için basın mensuplarıyla bir araya geliyor.