Bahçeşehir Okulları Karadeniz Ereğli Kampüs Kurucusu Oğuz Karahan: "Şimdi bu kampüse dönüp baktığımda, bahçede koridorlarda koşan, yeteneklerini geliştirmeye çalışan, bilinçli, çalışkan, entellektüel, çağdaş, pırıl pırıl öğrencilerin olacağını düşündükçe çok mutlu oluyorum"


Bahçeşehir Okulları Karadeniz Ereğli Müdürü Eda Ülkü: "Çocukları dünya ile konuşan, çalışan, yarışan bireyler olarak hayata hazırlamak temel hedefimiz. Bahçeşehir Koleji yöneticileri öğretmenleri ve tüm çalışanları ile büyük hedefler gerçekleştirme azmi ve heyecanı içerisindeyiz"


Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Özlem Dağ: "Öğretmenlerimize yaptığımız yatırım, öğrenen, öğreten ve bu heyecanla birlikte çocuklarımızı sadece mesleki kimlikleri ile profesyonellikleri ile değil aynı zamanda sevgi ve şefkatleri ile gönülden dokunan öğretmenlerimize yaptığımız yatırım. Ve elbette bu öğretmenlerin hizmet ettiği, yetiştirdiği nesillere yapılan yatırımdır. Biz inanıyoruz ki ülkemizin geleceğine en büyük yatırım eğitime yaptığımız yatırımdır"



Bahçeşehir Okulları Kdz.Ereğli Kampüsü düzenlenen tören ile açıldı. Kampüste düzenlenen tören renkli görüntülere sahne oldu. Okul yöneticileri ve eğitimciler konukları kapıda karşıladı.



"PIRIL PIRIL ÖĞRENCİLER"

Bahçeşehir Okulları Karadeniz Ereğli Kampüs Kurucusu Oğuz Karahan yaptığı açılış konuşmasında, kendi evlatları ve onların nezdinde bütün çocuklar için nitelikli, kalıcı bir iş yapmak istediğini belirterek, "Şimdi bu kampüse dönüp baktığımda, bahçede koridorlarda koşan, yeteneklerini geliştirmeye çalışan, bilinçli, çalışkan, entellektüel, çağdaş, pırıl pırıl öğrencilerin olacağını düşündükçe çok mutlu oluyorum. Türkiye'nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek değerli öğretmenlerimiz ile ve ülkemizin geleceği çocuklarımız ile birlikte olmanın farklı ve gururu içerisindeyiz" dedi.



"ARAŞTIRMACI, SORGULAYICI..."

Bahçeşehir Okulları Karadeniz Ereğli Müdürü Eda Ülkü de konuşmasında, problem çözme yeteneği kuvvetli, araştırmacı, sorgulayıcı, ve teknolojiyi doğru kullanabilen bireyler yetiştiren ve bu anlayışla dünya okulu vizyonunu Türkiye'nin her noktasına taşımaya devam eden Bahçeşehir Koleji'nin, Kdz.Ereğli için oldukça önemli bir değer olacağına inandığını söyledi.




BÜYÜK HEDEFLER

Çocukları dünya ile konuşan, çalışan, yarışan bireyler olarak hayata hazırlamak temel hedefleri olduğunu vurgulayan Ülkü şu ifadelere yer verdi: "Bir dünya vasfı kazanmış gerek ulusal gerekse uluslararası pek çok üstün başarıya imza atan kurumumuzu Ereğli'ye kazandıran başta yönetim kurulumuz başkanımız Enver Yücel'e kendisinin nezdinde Genel Müdürümüz Özlem Dağ'a, Kurucumuz Oğuz Karahan'a birlikteki mesai arkadaşlarımıza ve gece gündüz desteğini esirgemeyen oğullarıma teşekküre diyorum. Bahçeşehir Koleji yöneticileri öğretmenleri ve tüm çalışanları ile büyük hedefler gerçekleştirme azmi ve heyecanı içerisindeyiz"


EĞİTİME LİDERLİK EDEREK YÖN VERİYOR

"Kdz.Ereğli'de hizmet vermekten büyük heyecan ve gurur duyuyorum" diyerek konuşmasına başlayan Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Özlem Dağ, kurulduğu 1994 yılından itibaren Türkiye'de eğitime liderlik ederek yön vermeye çalıştıklarını anlattı.



"50'NCİ YILIMIZI TAMAMLIYORUZ"

Çeyrek asırdır ülkeye hizmet ettiklerini kaydeden Dağ konuşmasında şöyle dedi: "48'in üzerinde şehirde, 101'in üzerinde kampüste ve 50 binin üzerinde öğrenci ile çok büyük bir yapı, bununla birlikte Türkiye'nin en itibarlı ve en başarılı eğitim kurumudur. Kurucumuz Erhan Yücel'in liderliğinde 50'nci yılımızı tamamlıyoruz. Bu büyük başarılar çok önemli. En az bunlar ve bunlardan daha önemli olan şey, bizim en büyük başarımız ve ödülümüz, gençlere sunduğumuz eğitim, yetiştirdiğimiz nesiller ve yetiştirdiğimiz nesiller aracılığı ile ülkemizin geleceğine sunduğumuz katkı. Biz bunu önemsiyoruz.



ÖĞRETMENLERE YATIRIM

Çünkü biliyoruz ki eğitim sadece sayısal büyüklüklerden binalardan ibaret değil. Eğitime asıl yatırım öğretmenlerimize yaptığımız, öğrenen, öğreten ve bu heyecanla birlikte çocuklarımızı sadece mesleki kimlikleri ile profesyonellikleri ile değil aynı zamanda sevgi ve şefkatleri ile gönülden dokunan öğretmenlerimize yaptığımız yatırım. Ve elbette bu öğretmenlerin hizmet ettiği, yetiştirdiği nesillere yapılan yatırım. Biz inanıyoruz ki ülkemizin geleceğine en büyük yatırım eğitime yaptığımız yatırımdır.


DÜNYA VATANDAŞI YETİŞTİRME HEDEFİ

Bu çerçevede yapılan hizmetler ve vizyonumuza baktığımızda dünya vatandaşı bireyler yetiştirmek bizim ilk maddelerimizden biri. Öğrencilerimizi mezun olduklarında İngilizceyi en iyi derecede kullanabilir şekilde mezun etmeyi hedefliyoruz. Yine öğrencilerimizi Türkiye'de liderliğini yaptığımız, 11 yıl önce kurduğumuz Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile başlayan eğitimizde sadece bugüne değil dünyanın geleceğine ve geleceğin mesleklerine hazır bireyler olarak yetiştiriyoruz.



"GELECEĞİN DİLİNİ ÖĞRETİYORUZ"

5 Yaşından itibaren kodlama öğretiyoruz, geleceğin dilini öğretiyoruz. Yenilikçi eğitim modelleri ile sadece Türkiye için değil dünya için lider bireyler yetiştiriyoruz. Elbette bunları yaparken akademik altyapıları kadar çocuklarımızın kişisel ve fiziki gelişimleri, sosyal gelişimleri önemli. Bunları göz önünde bulundurarak sevgi, hoşgörü, adaleti, birbirine saygıyı, güveni ve ülkeyi sevmeyi öğretiyoruz. Bu nedenle değerler eğitimini çok önemsiyoruz. Değerler eğitimimizi müfredatımıza dahil ettik. Çünkü biliyoruz ki ülkemizi geleceğe taşıyacak, ülkemizi gelecekte de Türkiye olarak itibarını koruyacak ve ileriye taşıyacak nesiller bugün yetiştireceğimiz nesiller"


KATILIM OLDUKÇA YÜKSEKTİ

Konuşmaların ardından okul kurucuları ve idareleri tarafından kesilen kurdelenin ardından davetliler kampüsü gezdi.



(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)