Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

 

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal, Uysal’ı seçim başarısından dolayı kutladı, görevinde başarı diledi.

Konuya ilişkin Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen açıklama şu şekilde: “Önal ‘Bakanlık olarak sizlerin yapacağı çalışmalarda yanınızdayız. Dünyanın önemli turizm ülkelerinden biri olan Türkiye'yi tek bir yapının altında çeşitlendirerek tanıtmayı düşünürken bu noktada Kdz. Ereğli adına bizden istenen her neyse, gereken desteği verme gayretinde olacağız’ dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’da, Önal’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Uysal ziyaretteki konuşmasında, ‘Ereğli’nin tanıtımı noktasında çalışmalarımız olacak. Bu noktada gerek Kültür Bakanlığımız, gerekse sizlerden alacağımız katkı ve destekler ile önemli işlere imza atacağımıza olan inancım tamdır’ ifadelerine ver verdi”