Kozlu Beldesi'nde üç kişi inşaat şantiyesinde bakır boru çalarken suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Zonguldak'ın Kozlu Beldesi Güney Mahallesi Dere Sokak'ta bulunan bir inşaat şantiyesine giren, U.V, Y.V., ve Ü.Ç., inşaatın zemin katından 33 adet 1 buçuk metre boyunda ve yaklaşık 250 kilo ağırlığında bakır boruları sırtlarına yükleyip almaya çalışırken olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu Beldesinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda ağaca çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Nebioğlu Beldesinde meydana gelen trafik kazasında ,bir araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda ağaca çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı. Olay, Nebioğlu Beldesinde sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. S.K., idaresindeki bir otomobil Nebioğlu Beldesinden, Bartın iline doğru seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafında bulunan ağaca çarptı. Araç içinde olan sürücü S.K. ile yine araçta bulunan E.K., V.K., C.K., ve C.K. isimli şahıslar çarpmanın etkisiyle yaralandı. Yaralıların tedavisi Çaycuma ve Bartın Devlet Hastanelerinde yapıldığı belirtilerek, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

CEP TELEFONU İÇİN BALKONDAN DÜŞTÜ
Çaycuma ilçesinde, bir kişi cep telefonunu üvey ağabeyine vermemek için direnirken balkondan düştü.
Edinilen bilgiye göre, Çaycuma ilçesinde, bir kişi cep telefonu ile arkadaşıyla konuşmasına kızan üvey ağabeyi ile tartışmaya girince balkondan düşerek yaralandığı iddia edildi. Olay, dün akşam saatlerinde Velioğlu Mahallesi'nde meydana geldi. 16 yaşındaki üvey ağabey S.U., balkonda bir arkadaşıyla konuşan T.V.'nin cep telefonunu elinden almak istedi. Telefonunu vermemek için direnen T.V., tartışma sırasında bir anda dengesini kaybederek ikinci kattaki balkondan beton zemine düştü. Vatandaşlar tarafından yerde baygın halde bulunan T.V., olay yerine gelen 112 Acil müdahale ekiplerince Çaycuma Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Tedavi altına alınan T.V.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. S.U. isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

OTOMOBİL DUVARA ÇARPTI
Çaycuma ilçesine bağlı Hacıbadi Köyün'nde meydana gelen trafik kazasında, seyir halinde olan bir araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda beton duvara çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Olay Hacıbadi Köyü'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. H.C., yönetimindeki ve henüz plakası bilinmeyen özel otomobil, Koramanlar Köyü istikametinden Hacıbadi Köyü' istikametine doğru seyir halinde iken direksiyon hakimeyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafından bulunan beton duvara çarptı. Araç içinde bulunan sürücü H.C. ile yine araçta bulunan Ş.Ş. çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan 2 kişi Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilerek kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği ifade edildi.