MÜSİAD Zonguldak Şubesi’ni ziyaret eden Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yetkilileri, Ajansın işleyişi ve bölgede ön plana çıkan yatırım fırsatlarıyla ilgili bilgi verirken, birlikte yapılabilecek projeler konuşuldu.

Her hafta düzenli toplantılar ve hazırlanan projelerle çalışmalarını sürdüren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu, son olarak BAKKA yetkilileri ile bir araya geldi. Önümüzdeki günlerde yapılacak geniş kapsamlı toplantıda üyelerini daha detaylı bilgilendirme amacıyla BAKKA yetkilileriyle ön görüşme yapan MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, işadamlarının ve girişimcilerin aklına takılan sorulara cevap aradı.
BAKKA İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Birimi Başkanı Hakkı Yavuz Toplu ve Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Onur Çağlar’ın katıldığı toplantıda, MÜSİAD Zonguldak Şubesi ve üyelerine yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Zonguldak’ı geleceğe taşıyacak sektörlerin makine imalat ve orman ürünleri olduğu belirtilerek özellikle bu konuda yatırım yapılması tavsiyesinde bulunuldu.
MÜSİAD Zonguldak olarak amaçlarından birinin yatırım fırsatları konularında üyelerini en sağlıklı bilgilendirerek önlerini açmak, bölge ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen MÜSİAD Şube Başkanı Salih Yılmaz, “BAKKA yetkilileriyle davetimiz üzerine derneğimizde ön bilgilendirme ve tanışma toplantısı düzenledik. Önümüzdeki günlerde geniş katılımlı üye toplantımızı gerçekleştireceğiz. BAKKA ile birlikte yapılabilecek projeler ve üyelerimizi ilgilendiren konularda görüş alış verişinde bulunduk. Zonguldak’ın tüm kurumlarıyla birlikte görüşüp hep birlikte en fazla verimi sağlanması amacındayız” dedi. (Haber Merkezi)