Kısa adı BAKZİFED olan Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu Batı Karadeniz Bölgesi’nin Sanayi kenti Karabük ve Safranbolu’da Türkiye ve Bölge ekonomisine yarattığı ekonomik değerler, istihdam ve katma değere göre başarılı iki iş adamını ‘BAKZİFED Onur Üyesi’ payesi ile ödüllendirdi.

Konuyla ilgili gönderilen yazılı açıklama metni aynen şöyle:

Bu özelliklere haiz AYGÜNSAN Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aygün ile bir Safranbolu markası olan İmren Lokumlarının ikinci kuşak yöneticilerinden biri olan ilçenin saygın isimlerinden Ali Sezer de ‘onur üyesi payesi’nin sahibi oldu.

Türkonfed üyesi BAKZİFED Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Küpeli, İsmail Aygün’e Türkonfed üyesi ‘BAKZİFED Onur Üyesi’ payesi ödülünü düzenlenen özel bir törenle, AYGÜNSAN Şirketler Grubu’nun Karabük Balıklar Kayasındaki tesislerinde işçilerinin de katıldığı bir törenle takdim etti.

Ali Sezer’e ise Türkonfed üyesi ‘BAKZİFED Onur Üyesi’ payesi ödülünü; İmren Lokumlarının Safranbolu Kıranköy teşhir ve satış mağazası yönetim binasında BAKZİFED üyesi derneklerin başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bir törenle takdim edildi.

 

İŞÇİLERİNİN KATILIMI İLE ONUR ÜYESİ PAYESİNİ ALDI

AYGÜNSAN Şirketler Grubu’nun Karabük Balıklar Kayasındaki tesislerinde, öğlen yemek saatinde Haddehanenin yemekhanesinde işçilerinde katılımı ile gerçekleştirilen törende, BAKZİFED’e üye Safranbolu Girişimci ve Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Caner Aygün, Safranbolu Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Şükran Ertüngü, Karabük Gidişimci ve Yönetici İş Kadınları Derneği Başkanı Nuray Alpboğa ve Yönetim Kurulu üyeleri, TOSYÖV Safranbolu Karabük-Bartın-Zonguldak İş İnsanları Destekleme Derneği Başkan Vekili Abdullah Kobalas, BAKZİFED Yönetim Kurulu üyeleri, Türkonfed Yönetim Kurulu üyeleri ile yakın dostları hazır bulundu.

 

REGIONAL INVESTOR AND ENTREPRENEUR ‘Reconstruct the’ PAYESİ OLDU

Türkonfed’in bünyesinde başlattığı ‘Onur Üyeliği Belgesi’ iş dünyasında büyük bir paye olarak bilinmektedir.

Türkonfed’in bu geleneğini konfederasyona bağlı federasyonların da kendi bölgelerinde ikişer kişi ile sınırlandırarak iki yılda bir olmak üzere gerçekleştirmesi istenmişti.

‘BAKZİFED Onur Üyesi’ payeliği, bölgeye yaptığı yatırım, istihdam ve yarattığı katma değer ve başarılı girişimleriyle o bölge federasyon yönetimi tarafından onore edilme gereği bir başarı payesi olarak adlandırılıyor.

Türkiye’de Türkonfed tarafından gerçekleştirilen “Türkonfed Onur Üyesi” belgesi takdimi Türkonfed merkez yönetimi tarafından veriliyor. Paye verilirken görkemli bir tören düzenleniyor.